22.7 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

DOBRODOŠLI U ZEMLJU SEKSA: Obućina udarila po Vučiću i Palmi, NA APARATIMA SU!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Dobro veče. Dobro došli u zemlju seksa, vina i meda. I žena objekata. Tako nas reklamira Privredna komora Srbije. Jezivo je l’ da? Ali, nije čudo što je Palma pomislio da je čuvarkuća takve kuće – rekla je Jelena Obućina u najavi „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– I sad je počeo da prepisuje Jutkin recept: Da ga brane žene, samo ne aplauzom na ulici, nego tabakom na sudu. Jezivije. Ipak, iz vlasti ga neće braniti niko. Zna Palma sam, a zna i kako. Pa preti naprednjacima na televiziji: Da on zna ko je vozio kad je jedna osoba poginula i da se prethodnih dana bavio i drugim aferama… Bogami još jezivije – rekla je Obućina i zatim zaključila:

– Ali na dno kace Palma neće sam. Gacaće vino nogama i drugi. U međuvremenu, najbolji poznavalac vina i majstor komparacije, posle dana ćutanja se oglasio. Predsednik kaže: „Biće jezivo ako se dokaže, još jezivije ako se ne dokaže“. Kakva sramota! Pa valjda nema jezivijeg od toga da se dokaže da je neko podvodio maloletnice – jer na drugom polu je kleveta, znate ono u čemu su naprednjaci doktori nauka – svi, bez da kupe diplome. Što bi rekli mladi za sve ovo što gledamo danima – „tiha jeza“. Ni vino ni med tu ne pomažu, podvukla je na kraju svog izlaganja Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti