5.2 C
Belgrade
nedelja, 24 oktobra, 2021

OBUĆINA: SNS ofšora po srpskom narodu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Danas je onaj datum kojim bi trebalo da se ponosimo, jer tada smo pre 21 godine pokazali kičmu. Danas nam je od ponosa ostao nos, natrljan, a kičma nam je atrofirala. Samo smo krivi, jer nas više ništa ne šokira, pa što bi se uspravljali. Mada, kako da nas šokira kad su nam odsečene glave prikazivali ko zabavni program, upitala je na početku Pregleda dana Jelena Obućina.

– Sad nam ovo što predsednik i premijerka brane osumnjičenog za tone marihuane dođe kao obrazovni. A obrazovali smo se, nije da nismo. Naučili smo od 5. oktobra 2000. niz pojmova. I tranzicija i pljačkaška privatizacija i više od autonomije i manje od nezavisnosti i stabilizacija i pridruživanje i nereformisanje – dodaje ona.

– Ali ovih godina na snazi je „ofšoranje“ po narodu. Prednjači Siniša Mali, sreća naša. Šta bi bilo da je neki veliki ili visoki. A odbrana Sinišina je pravno utemeljena. Iznosi je sam u Skupštini i glasi: Imam jedan stan, nisam ja Gojko, nisam ja Đilas. Odbranu prenosi i na Instagramu, koji je sreća proradio, jer da nije već danas bi imali proteste na ulicama. Da pokažemo kako imamo kičmu. Jer svi moraju da vide kako smo mi zadovoljni, lepi, srećni i bogati – zaključila je Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti