15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

OBUĆINA RASTURILA SNS: Kaliraju, voda u ušima, državni aparat nervozan

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Nervoza pupi – zbog lokala. Vlasti, jer su naviknuti na apsolutnu većinu prvi put kalirali, opozicije – jer kalira bojkot kao opcija. Čitav državni aparat nije slomio Zaječar. Uzalud su ministri, premijerka i predsednik obilazili, uzalud je gradonačelnik Požarevca popisivao ko je glasao – građanima Zaječara draži je doktor koji je vratio orden“, rekla je na početku večerašnjeg „Pregleda dana“ Newsmax Adria Jelena Obućina.

“Da li je to bilo uzalud – čućete još večeras. Da nervoza hvata ima još pokazatelja: nije bilo proslave uspeha, mladi poslanik Janko Langura javio se kao novi Nebojša iz Beograda u Utisak nedelje. Vučićević, Mali i Šešelj na Pinku bukvalno spavaju, premijerka jutros gostuje na Hepiju, predsednik će već večeras”, rekla je Obućina.

“On nervozu prekriva budućim uspesima sa asfalta, a do tad se žali – svi bi hteli da žive njegov život. Pa normalno, kad je i kralj i knez – što kaže Toma Mona. Jednom rečju – gospodar.

- Advertisement -

Oni što bi da skinu gospodara nastavljaju sigurnim korakom u sve više kolona – Boško poziva na porodičnu šetnju u maju, Vuk kaže – mi držimo reč ‘ bojkot’, Đilas kaže – najcrnje je pred svitanje. A doktor iz Zaječara sluša i ne veruje. Ovo je Pregled dana”, završila je uvod u “Pregled dana” Jelena Obućina.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti