OBUĆINA SALUTIRALA VULINU: Posle ovoga poludeo, morao da ode do Jovanjice da se uduva! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

„Danas je dan za Vulina, vratio se. Kao u stara dobra vremena, u uniformi krojenoj po njegovoj meri. Nije ga bilo neko vreme, osim na Pinku – šta je radila udarna desnica?“, upitala je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Čitao transkripte prisluškivanih 1.882 razgovora. Vučić i članovi njegove porodice razgovarali su sa 26 prisluškivanih osoba, ali nije bilo kriminala, kaže pravnik Vulin – znači pričalo se o sportu, vremenu, deci i eventualno hortikulturi. O sportu, Vulin kaže, svako ko olako shvati ono što predsednik govori, taj puno greši, jer kad predsednik govori, to je plod ozbiljne analize, a ne mašte – kazala je Obućina i zaključila:

– Predsednik je rekao da sportska mafija mora da nestane i tako će i biti – isključiv je prvi pendrek Srbije, a Tončev ne veruje. I još se Vulin hvali rešenim ubistvima. Ali ne razmišlja o žrtvama, nego baš kao i šef o rejtingu, pa popunjava naslovnice o Belivukovoj mašini za meso u kojoj se melju ljudi. I to nije kraj – stepen opšteg kriminala opada, kaže ponosan Vučićev trbuhozborac. Znači – samo nam je još organizovani ostao.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Rani radovi “Čede podmornice”

Propali advokat Čeda Stojković zvani "Čeda podmornica" u svojoj bližoj ali i daljoj okolini poznat je kao teški alkoholičar,...

Još priča na sličnu temu