9.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

OBUĆINA RAZVALILA VUČIĆA: Aleksandar već proglašen za boga i cara Dušana, on je SVETAC!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Dugo se čekalo ključno pitanje. Stiglo je ove nedelje i postavila ga je guvernerka Jorgovanka Tabaković. ‘Aleksandre, da li te je dostojan ovaj narod’, pitala je Cica. Pitanje je više nego logično, odgovor je više nego jasan. Nije, Cico“, poručila je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Aleksandar je iz crkve već proglašen za boga, iz partije za cara Dušana, od glasača za mesiju, sam se kanonizuje u sveca. Nema naroda dostojnog te veličine – navela je Obućina i nastavila:

– Lošem narodu ne valja vazduh, neće kineske gume, brine za zemlju umesto za BDP, kad on organizuje izbore neće da glasa, kad se redovno vanredno obraća pita čemu opet? Loš narod traži dva minuta snimka, brani mračne sile Ritopeka, ne veruje u snajper, napada mu porodicu.

- Advertisement -

– Sreća Cico, lošeg naroda je u Srbiji još malo – ali izbori se bliže. Hoće narod da bude zlopamtilo pa da pokaže da je razumeo da je naš Marko Aurelije otpustio poslednjeg smrtnika koji je trebalo da ga podseća da je samo čovek. Niko mu više to ne govori osim okupljenih na ustanku koji se izgleda samougušio.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti