OBUĆINA RAZVALILA NAPREDNJAČKU PROPAGANDU: Ako bude dobrih vesti, biće ih na Pinku (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Bilo je danas baš dobrih vesti. Prva za Belivuka – treći put mu je odloženo pripremno ročište. Razlog: jedan od optuženih otkazao advokata – rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“. 

– Druga za Rome u Zrenjaninu – biće konačno priključeni na vodovodnu mrežu. Onu na kojoj nema vode za piće, ali ima za baštu. Treća – za Kosovo. Kurti je sa margina Davosa doneo potvrdu – Švajcarska ih podržava da postanu član Saveta Evrope. Četvrta je za sve vernike. Patrijarh je po odluci Sabora – priznao autokefalnost Makedonske pravoslavne crkve – dodala je ona.

- Advertisement -

– Pete dobre vesti koja bi se ticala svih nas nema, ali ima dobrog pitanja: ako može Crkva za 4 dana da reši spor dug 55 godina – kako predsednik ne može da prelomi za tri meseca? Ali otišao je i on u Davos – biće na marginama važnih sastanaka. Ako bude dobre vesti biće je na Instagramu ili Pinku, ako ne bude, bar će iz inata biti popaljena sva svetla apartmana – zaključila je Obućina.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu