19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

OBUĆINA RAZVALILA BRNABIĆKU: Gasite svetla, nema peglanja, štednja da počne sad! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Pogasite sva svetla. Nema peglanja, ništa veš mašina, ne dajte deci kompjuter. Štednja da počne sad“, rekla je Jelena Obučina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

- Advertisement -

– Inače, ako bude restrikcija, sami ćemo biti krivi. Nije do EPS-a i što ne proizvodimo, do nas je. Mi razmaženi, a predsednik i premijerka štede. Ana je toliko odgovorna da je još u Londonu odvrtala sijalice sa velikog lustera, a Vučić je isto štedljiv, samo on ne odvrće nego gasi. I zamislite sad, usred pritisaka, sastanaka između Hila i Putina i skorog dolaska Šolca, Vučić ide i opominje da se gasi svetlo. i čak to sam radi. Kako nas nije sramota – rekla je Obućina i nastavila:

– I još priznaje, rukovodstvo EPS-a jeste bilo nesposobno, ali bar nisu, kao oni prethodni, bili lopovi. Lopovi, doduše, nisu ložili blato, niti su za njihovog vakta gorele mašine, ali njihov lopovluk sad je došao na naplatu. Grčićevo poštenje još nije – istakla je ona, pa zaključila:

– Poštenje srpskog predsednika je u „real time“ na proceni, na svim sastancima. Hil zna šta predsednik misli, predsednik zna šta Hil misli. Predsednik ne misli isto što i Vulin, Vulin sam za sebe misli. Što mišljenje objavljuje na sajtu MUP-a – pa, šta? Kad smo ionako ugasili. Sve osim svetla. Ali, učimo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti