OBUĆINA RAZBUCALA VUČIĆA: Žrtvuješ naciju zarad sopstvenog rejtinga!

Obavezno pročitajte

„Koliko je žrtava? U ratovima, bar okvirno, znamo, neko ih je zapisao, istorija ih pominje. Od korone, izgleda, ni statistika ne zna, jer je i sama žrtvovana, kako čujemo, u odnosu jedan prema bilion“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– U državi nema nikog da pozove na minut ćutanja, zvanično smo ostali bez 10.000 ljudi. Možemo da sumnjamo, ali izgleda da smo svi žrtvovani za potrebe dobrih rezultata istraživanja javnog mnjenja. A tu lepu, uspešnu i naprednu sliku kvare deca zadojena ludilom koje vide od roditelja, ili na televiziji, ili odnose na ulici, ili vlasti prema neistomišljenicima. Ništa logičnije nego da se tuku, gaze i udaraju. Uostalom, tako se postaje najjači u kvartu, gradu, državi – rekla je Obućina i zaključila:

– Na kraju, i akademski građani se udaraju ispod pojasa, istoričari se dele na patriote i zapadnjake, a studenti, usputna žrtva, ionako čekaju samo da pobegnu. Od vesti, dakle, smrti i nasilje. Sve ostalo su najave, a i među njima ima žrtvovanih. Poput sutrašnjeg dolaska premijera Crne Gore. O tome se toliko ne govori da je neprijatno.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ADRA: 4.000 ljudi na ulicama Beograda, država otežava beskućnicima

Nevladina organizacija ADRA je u proteklih godinu dana pružila podršku za 1.850 osoba, od kojih su 95 odsto primarni...

Još priča na sličnu temu