7 C
Belgrade
sreda, 27 oktobra, 2021

OBUĆINA RASTURILA VUČIĆA, NIJE MU JASNO: Boj na Kosovu traje, Vučić poslao Lazara i Miloša!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Boj na Kosovu traje, predsednik neće ići, poslao je Lazara i Miloša“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Po dva, jer on zna istoriju, po jedan je malo. Dva Lazara i dva Miloša – četiri oklopna vozila na dva kilometra od Jarinja. Tako se brani srce Srbije, a ne safari vozilima k’o što je umislio Kurti. Uostalom, taj stručnjak ne ume za dan da vodi kroz vekove, kao naš lider. Mi smo koliko sinoć krenuli iz 1999. i stigli u 1389. Na kneževoj večeri bio je Marić. Prenošena je uživo, pre Zadruge – rekla je Obućina i nastavila:

– Predsednik je dao 24 sata NATO-u. Novosti su izvestile, „ako ne reagujete, Srbija će“. Rusi su opet uz nas, mada nikad nisu objasnili zašto su sa Kosova otišli 2003. A prijatelj Edi Rama treći stub mini šengena, taj nam je guja u nedrima. Eno ga u Prištini, ozbiljno odeven, poručuje nam da je naša vojna teatralnost za žalljenje. I KFOR nadleće, jer realno sve dugo traje. Osam dana. Mada se kraj od početka zna – ko u ratnom vicu kad zavađene strane šumar razjuri kratkom rečenicom – „a sad je dosta bilo, razlaz“ – zaključila je Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti