3 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

OBUĆINA RASTURILA KRIZNI ŠTAB: U restoran svi do devet, u deset nevakcinisani da pljunu, i na pola zalogaja napuste restoran!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Opasno se približavamo danu kad parodija i satira više neće biti moguća. Ali, neće ih vlast zabraniti, nego više niko neće znati kako da se šali sa nečim što je samo po sebi smešno, a trebalo bi da važi stvarno“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“.

– Evo, kovid propusnice. Biće uvedene od subote. Ali, ima fazon. I to Pajtonovski: do deset uveče svi mogu u restoran, a od deset do jedan samo sa papirom. Na pola zalogaja nevakcinisani da pljunu i napuste skup. Premijerka je ljuta – propusnice uvodi nerado jer, setimo se, ona ne veruje u mere. Ljuta je i zbog toga što se ne nose maske u zatvorenom prostoru, što je primetila tek jutros jer sinoć na žurci sa Džonijem Depom nije bilo maski. Mada logično – što bi iko trošio pare da dovuče zvezdu, a da ga niko ne vidi od maske? – rekla je Obućina i nastavila:

– Ljuta je i što neko iz Kriznog štaba dojavljuje medijima odluke, kad podaci cure iz MUP-a u Informer – nije ljuta. Možda je za kovid propusnice kasno, ali za predsednikov predlog nije. On uvodi poligraf pasoše. Ko ima taj – zna istinu. Kapetan Dragan je izgleda sebi takav obezbedio, pa kaže: navijači Zvezde i Vučićev sin dali su mu 30.000 dolara u vreći, stan i auto. Dodatak predsednikovom predlogu je da pasoši važe isto posle 22 sata – tako će istina ići u terminu Zadruge. Neće je niko ni primetiti.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti