4.4 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

OBUĆINA PORUČILA LONČARU: Narod će krenuti na vas, ne plaši ih to što vam je nadimak Smrt!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poštovaoci konjskih tableta i dečijih pomada u borbi sa koronom, došli su pred Konova vrata u Beogradu i Tiodorovićeva u Nišu. I ne, nije problem što odgovorne za jalove propusnice traže na pogrešnoj adresi, problem je što su avaksi krenuli po kućama, a policijsku pratnju daruje im država – najavila je uvod u „Pregled dana“ na Newsmax adia, Jelena Obućina.

– Da li bi ih tako mirno obezbeđivala da su, kojim slučajem, krenuli na Dedinje? Zamislite kakve bismo specijale danas gledali – duševne boli i suze ugroženosti. Ovako, taman, da se malo zgražavamo.

Okupljeni stavljaju sebi žute trake, pa pod prozorom jednog Jevrejina viču „Mengele“. Može li devijantnije? I može i mora. Iz memorijalnog centra Aušvic, još su u aprilu kazali da je izjednačavanje holokausta i propusnica tužan simptom moralnog i intelektualnog pada.

- Advertisement -

A naš je takav da radikalka, Vjerica Radeta, tvrdi da su oni koji to rade za ludnicu. Sad zna da to nije normalno, onomad je podržavala, jer nije bila korona, nego, još gore, Hrvati.

Lončar ih poziva „Dođite na moja vrata“. Nemojte, ministre, normalizovati nenormalnosti, vidite da se baš oni ni vašeg nadimka ne plaše. Ili, lukav je ministar, zove, a niko ne zna živi li u stanu kupljenom od Zemunskog klana ili je promenio adresu – zaključila je Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti