11.9 C
Belgrade
četvrtak, 21 oktobra, 2021

OBUĆINA POCEPALA VUČIĆA: Legalizujte, nemojte da se sramoti na TV-u!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Legalizujte. Nemojte da svako malo čitamo: u Prokuplju zatečen u sađenju indijske konoplje, u Čačku uhapšen jer je vozio pod dejstvom marihuane, u Sremskoj Mitrovici zadržan zbog sumnje da je prodavao lake droge. Legalizujte“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Nemojte da predsednik mora da se sramoti po televizijama i još da tera Nemce da legalizuju i onda da slušamo da krši Ustav jer brani šefove narkodilera. Legalizujte, imate većinu. Nemojte da KRIK i drugi objavljuju da imate više para nego što vam je plata. Legalizujte ministre privatnike – nek ih niko ne pita šta rade posle posla. Nek kupuju više zgrada odjednom, a ne ovako sitničare sa stanovima – rekla je Obućina i onda zaključila:

– Legalizujte imate većinu. Legalizujte i vlasništvo države u medijima. Nemojte da slušamo da Telekom učestvuje u tržišnoj utakmici, dok deli milijardu na šest novih kanala koji će negovati kulturu dijaloga. Legalizujte k’o Palmine žurke, k’o Vulinov stan, k’o ne zna se čiji Beograd na vodi, k’o nepovoljne kredite, k’o stikere na tablicama. Legalizujte svoju opštu izuzetost od zakona i morala – znate kako se to radi, a i vladaćete u nedogled…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti