OBUĆINA NAJAVILA VUČIĆEV KRAJ: Nek’ još malo propagira čuvanje nacije… pa polako!

Obavezno pročitajte

Mada nismo tražili, dobili smo nedelju sinova. Jednog otac ispraća u vojsku, drugog otac brani, od fotografija koje još nismo videli. Ali on najbolje zna šta je prevencija i manipulacija. I sam je pre podne žrtva udara – posle podne nasmejani velikan. Pod šatrom – rekla je u uvodu emisije „Pregled dana“ Newsmax Adria novinarka Jelena Obućina.

– Kome je do atmosfere koju prave pevač i Siti bend Kosjerić, nek pregleda internet. Kome nije, nek pogleda šta nude ostali? Za sad borbu za prirodu – u septembru. Dok broj okupljenih ne naraste, u borbu za društvo ima vremena.

Nek’ se prvo nevini Palma vrati iz Paralije na nacionalne frekvencije, nek’ deca u školama pre bilo koje lekcije poslušaju himnu, nek’ se izgrade još neke bolnice, za čiju se cenu ne sme pitati i u kojima nema ko da radi, nek’ se još malo propagira čuvanje nacije… Pa polako… Sve u ritmu ‘ne sme majka da zaplače kad u vojsku sina šalje – kazala je Obućina.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu