OBUĆINA: Kome li se nudi vlasnik Informera? Nije valjda Đilasu…

Obavezno pročitajte

„Pojavio se snimak sa devetog sprata Palate pravde. Buvaljak, mada nije običan. Skriven iza sindikata. Kad krenete po pravdu i tamo je ne nađete barem da kupite gaće po popularnoj ceni“ rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije „Pregled dana“ Newsmax Adria.

„Ako vas prizor baš naljuti, izađite iz zgrade. Vašem oporavku može poslužiti uradak prve dame. Ona u snimku poziva da se ponovo zaljubite u Srbiju, a zašto i ne bi kad je lepa zemlja, najprosperitetnija zemlja u Evropi i ima Beograd na vodi. Ako ste bagra i baš nećete da se zaljubite, nego vas zanima samo nastranu, a vi onda pogledajte snimak Amnestija. Oružje iz Srbije u rukama Al kaide. To moćno zvuči. Mada, najmoćniji je snimak krošea iz Niša. Taj se pojavio u ril tajmu i otkrio nam da je Vučić sam i da naprednjaci ćute i da će ga se i Vučićević odreći ako ostavi u stranci Stefanovića i Zoranu. Kome li se nudi vlasnik Informera? Nije valjda Đilasu kojeg zove kišna glista. Mada, i to ima logike. Em počinje sezona kiša, em broj ima odranije. A počinje i Pregled dana“, rekla je Obućina.

Pogledajte video:

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu