OBUĆINA GAZI: Ko nije u SNS taj je lažni Srbin!

Obavezno pročitajte

Počelo je, spremite kokice i pivo. Narednih mesec dana zabavite se fudbalom, nek’ bude nešto lepo na zimu. Sve drugo su i onako utakmice koje uglavnom gubimo. Poraženi smo u Trsteniku, jer ta stolice nije nastavnicina nego naša. Poraženi smo u Areni, jer se tim natpisima Belivuci brane sa tribina – istakla je Jelena Obućina na početku Dnevnika TV Nova S.

– Poraženi smo u Kolubari, jer će nam Mića tek sad izaći na nos. Poraženi smo na Kosovu, još ’99. i to neće promeniti ni sutrašnji rezultat u Briselu, gde predsednik ide pesimističan, a svi znamo tako se ne pobeđuje. Mada poražena nam je i logika, sada važe samo: Ko u pobedu ne veruje, taj je licemeran, ko u SNS-u nije, taj je lažni Srbin. Ko je položio zakletvu, nije se vratio u institucije – dodala je ona.

- Advertisement -

– Zato je možda najbolje još ove zime poslušati navijačice predsednika. Nek’ vlada doživotno, nek’ u zatvor ide svako ko mu oduzima energiju. Ove zime nek’ bude nešto lepo, jer iduće što kaže Vučić, ko živ, ko mrtav – zaključila je Obućina.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu