18 C
Belgrade
nedelja, 26 juna, 2022

OBRADOVIĆ ŠOKIRAO: ”Manijak nastavlja izbornu kampanju” i 4 pitanja

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Neverovatno zvuči podatak da otac zaraženog sina nije u samoizolaciji, nije u karantinu, nije testiran na koronu, već umesto toga obilazi kliničke centre širom Srbije i gostuje na TV stanicama. Naravno, reč je o Aleksandru Vučiću, koji narodu Srbije neće dati mira ni ovog prepodneva, s obzirom na to da će biti gost na TV Prva.

– Umesto da je u kućnom karantinu ili u samoizolaciji u Predsedništvu, odakle bi mogao da obavlja svoj posao, manijak mora da nastavi sa predizbornom kampanjom po svaku cenu. Nije ovo samo psihoterapija koju mora da primi. Ovo je jedini način da održava vlast i da se sve ne raspadne – naglasio je Obradović.


Obradović o pitanjima

- Advertisement -

Lider Dveri ne istakao da nastaje muk ili histerija kada se režimu Aleksandra Vučića postave sledeća pitanja:

Obradović

– 1. Zašto su se sprdali sa novom zaraznom bolešću?

- Advertisement -

2. Zašto su raspisali izbore i skupljali potpise iako su znali za prve zaražene?

3. Gde radi 8.500 stranački zaposlenih koji su botovali za vlast u radno vreme?

4. Zašto Aleksandar Vučić nije u izolaciji?

Pozivam Policiju da privede Vučića jer se oglušio o propisane državne mere i prisilno ga sprovedu u karantin. Pozivam i Tužilaštvo da po službenoj dužnosti pokrene krivični postupak protiv njega zbog kršenja član 248 KZ i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije!


Ponašajući se na ovaj skandalozan način predsednik Srpske napredne stranke daje loš primer i uvodi dvostruke standarde u državnim merama, što ima negativnu posledicu da građani neće dalje poštovati određene propisane mere kada one više ne važe podjednako za sve. Zato, Vučića u samoizolaciju – poručio je Obradović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti