-0.7 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

OBRADOVIĆ SE ZANEO, JOŠ GA DRŽI ONO VINO ILI HALUCINIRA ZBOG POSTA, JEDI BRE BOŠKO: Stojim najbolje iza Vučića, zvanična kandidatura posle 16. januara!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Lider Dveri Boško Obradović rekao je za N1 da je važno da se izlaskom na referendum 16. januara i zaokruživanjem „ne“ pošalje poruka vlasti. „Građani nemaju vremena za čekanje, oni traže borbu, to je ono što građani traže – borac je svaki građanini koji je pokazao hrabrost da se suprotstavi vlasti. Po najnovijem istraživanju Dveri su na preko šest odsto, a ja stojim najbolje iza Aleksandra Vučića kao predsednički kandidat. Nakon 16. januara planiram zvaničnu kandidaturu i planiram da predstavim program“, rekao je on.

Govoreći o referendumu, Obradović kaže da je Ustav „mala knjižica, velika svetinja“ i da nije igra menjati ga, a da se naša vlast igra.

- Advertisement -

„Ustav Republike Srbije donet uz konsenzus sada menjati u nedemokratskoj atmosferi, to je prva i ključna zamerka. Dvaput je menjan Zakon o referendumu i to samo dva meseca pre referenduma, što se ne radi nigde, u medijima nemate nikakvu ozbiljnu debatu, ne može da se čuje strana protiv. Ozbiljan referendum – morate imati stranu za i protiv, ravnopravno zastupljene, imate odluku Republičke izborne komisije koja je prekršila Zakon o referendumu i poslala samo argumente za promenu Ustava, dok strana protiv nema mogućnost da se predstavi. Ko je pisao ove amandmane , ko stoji iza toga, režim je to pokrenuo“, kazao je lider Dveri i dodao da bi o tome trebalo da se razgovara na Javnom medijskom servisu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti