19.7 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

POČEO RAT U SNS: Vučić krenuo u obračun sa Veselinovićem i Radoičićem preko žene Ivanovića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nevenčana supruga ubijenog kosovskog političara Olivera Ivanovića Milena Popović izjavila je da je „neverovatno“ da će u toku suđenja koje je počelo u Osnovnom sudu u Prištini „biti saslušano 100 svedoka a da ona nije pozvana da svedoči“.

Žena pokojnog Olivera Ivanovića je za televiziju Prva izjavila da je nekoliko puta davala izjave u predistražnom postupku, kada je „imala kontakt sa tužilaštvom“, dodajući da sada „nema kontakt“.

„Neki od svedoka koji će svedočiti imaju informacije koji su direktno dobili od mene“, kazala je Popović i podsetila da je od suda poziv da svedoči dobila i prva Ivanovićeva supruga „koju nije video 20 godina“.

- Advertisement -

Popović je rekla da će „pratiti čitav proces“ preko advokata koji će biti prisutni na suđenju, jer joj je važno „da čuje šta će reći svi ti svedoci i oni koji su optuženi“.

Žena pokojnog Ivanovića smatra „da svi oni koji su se našli na optužnici treba da budu saslušani“, a među njima i Zvonko Veselinović i Milan Radoičić.

Да ли Вучић уз помоћ Милене Поповић креће у обрачун са Звонком Веселиновићем и Миланом Радоичићем?

Popović je rekla da je „strašno“ što suđenje počinje više od tri godine posle ubistva.

- Advertisement -

„Prvo ročište ni na šta posebno ne ukazuje, nije pročitana optužnica, rečeno je samo šta se stavlja na teret optuženima koji su pomagali počiniocima“, rekla je Popović i dodala da joj naredno ročište koje je zakazano za 30. avgust ne uliva poverenje da se sud time ozbiljno bavi i da je na tragu otkrivanja počinilaca.

Ona je rekla da smatra „da svi oni koji su se našli na optužnici treba da budu saslušani“, a među njima i Zvonko Veselinović i Milan Radoičić.

„Svako ime koje se spominje u optužnici treba bude saslušano. Ovo je ozbiljan i komplikovan slučaj, važan za svakog čoveka na Kosovu i Srbiji“, kazala je Popović.

„Pozvala sam Vučića da mu objasnim zašto sam izašla“

Na pitanje zašto je napustila salu Skupštine Srbije u vreme dok je podnošen izveštaj o Kosovu i Metohiji, Popović je rekla da je to bilo zbog prisustva Radoičića, kao i da bi ona to uradila u bilo kojoj situaciji ali da „nije imala priliku da se s njim nađe u istoj prostoriji“ ranije, već je to bio prvi put.

„Postoje razlozi zašto sam napustila“, kazala je Popović koja je i poslanica Srpske napredne stranke, ne precizirajući ih.

„Poštujem predsednika Aleksandra Vučića, poštujem stranku kojoj pripadam, žao mi je što je to bilo za vreme njegovog govora. To je moj lični stav i odnos, to sam uradila iz svojih ličnih pobuda i razloga“, kazala je Popović.

Dodala je žena pokojnog Ivanovića da je posle tog svog čina pozvala predsednika Srbije da mu objasni zašto je to uradila, što će reći da je ona samo zapravo trbuhozboac onoga što bolesni i picousti diktator ima u nameri, a to je da krene u rat sa klanom koji je sam stvorio i koji je postao jači od njega.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti