Oboleli od raka u Vršcu leče se u ruini

Obavezno pročitajte

Zgrada u kojoj se nalazi dispanzer Odeljenja za onkologiju za dijagnostiku i hemioterapiju Opšte bolnice u Vršcu, u ruiniranom je stanju, javljaju čitaoci N1.

Fasada objekta je potpuno ruinirana i u tom stanju je već decenijama, ističu naši čitaoci koji su nam dostavili i fotografije dispanzera.

- Advertisement -

Zgrada, kako kažu, nikada nije renovirana, a budući da idu izbori, nadaju se da će je možda neko i obnoviti kada oni prođu.

„Nije u pitanju samo fasada nego ceo taj krug sa nekim šupicama u dvorištu punim đubreta, a ako ćemo pričati za unutra po meni ni tamo nije ništa ni bajno, sjajno. Ljudima obolelim od te opake bolesti treba obezbediti malo lepše uslove, da bih lakše podneli sve to“, navodi Vrščanin koji se obratio redakciji N1, ali je želeo da ostane anoniman.

N1

Kaže da se nikada ranije obraćao medijima, ali da je sada mora.

 

„Uživo to izgleda mnogo strašnije. Slikana je samo zgrada koja samo što ne padne. Da je samo fasada, pa ni po jada, nego je ceo taj prostor velika deponija. Eto, to tako izgleda“, ističe on.

U Vršcu je ranije najavljena rekonstrukcija glavne zgrade bolnice, ali da li će i ovaj objekat biti renoviran nije poznato.

Inače, na mestu dispanzera je prethodno bilo staro Očno odeljenje.

Rukovodstvo bolnice nije odgovorilo na upit da li je i kada objekat renoviran i da li je planirano njegovo renoviranje ili eventualno izmeštanje odeljenja u adekvatnije prostorije.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Zabraniću LGBT propagandu na javnim površinama u Beogradu“

Kandidat za gradonačelnika Beograda i nosilac liste “Da se vojska na Kosovo vrati” Miša Vacić kaže da će kada...

Još priča na sličnu temu