21.3 C
Belgrade
nedelja, 7 avgusta, 2022

OBAVEŠTAJNA ZAJEDNICA HITNO SVIM REPUBLIKANCIMA: Sve ide po planu, Sandulović će počistiti kriminal i Vučića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Priprema terena

Predsednik republikanske stranke Srbije, ali i ujedinjenih republikanaca Balkana Nikola Sandulović već duže vreme u stranoj javnosti biva priznat kao jedini opozicionar na političkoj sceni Srbije, i kao jedini čovek koji nije imao veze, kako sa naprednjačkim, tako ni sa UDBAŠKIM režimom, što je najvažnije za novu vlast koja će doći posle naprednjaka.

Tako će se raskrsitit sa komunističkim režimom, a moći će da se ponudi novi, republikanski sistem koji razume u Srbiji samo Nikola Sandulović sa svojim republikancima.

- Advertisement -

On ne želi da bude krvnik, ne želi nove ratove, ne želi nove podele. Želi prosperitet i zato u njemu vidimo jedini izlaz za rešenje političke krize na Balkanu, koja je trideset godina, krivicom drugih zajednica prepuštena deci komunista koja nisu ništa uspela da urade, osim da opljačkaju i da naprave neprijatelje od svojih saveznika.

Obaveštajna zajednica je počela da čisti kartel, kao što se vidi iz priloženog. Pravi se teren sa zajdeničkim snagama republikanaca kako bi Nikola Sandulović preuzeo kormilar Srbije i odveo je tamo gde ona treba da bude, u suverenizmu, bez toga da je kineska kolonija.

Dijagnoza je preteška

Najsturčniji psihijatri obaveštajne zajednice su zaključili da je Aleksandar Vučić kao i svaki diktator u teškom delirijumu i u poslednjem stadijumu paranoje. Spreman je na sve. Da preti, da ucenjuje, da baca u reku, da ubije, da plače, da drami. U takvom stanju, jedino uravnotežena ličnost može da mu stane na kraj i da ga zbaci sa političkog trona, a to sigurno jeste Nikola Sandulović.

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"

Kraj kao novi početak

- Advertisement -

Oni će pokušati da beže iz zemlje, pokušaće da se izvlače ali uz obaveštajnu zajednicu Gospodin Sandulović će uspeti da privede pravdi sve naprednjake, UDBAŠE i one koji su svakodnevno izdavali državu. Suđenje će biti pošteno, mnogima će biti zabranjeno doživotno bavljenje politikom, da rade u državnim preduzećima a na njihova mesta će doći novi, časni, pošteni i moralni ljudi koji su učestvovali u ovoj borbi podjednako sa gospodinom Sandulovićem. Zemlja će biti zauvek očišćena od ludaka, a onda će početi prava izgradnja, a Balkan će postati ponos, kao što je i zaslužio.

M. Jones ; I. Agency

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti