ARAPSKA PARTIJA NUDI NOVAC: Ko ne voli migrante, neka napusti zemlju!

Obavezno pročitajte

Migranti, multikulturalnost i Arapska Partija

Arapska partija upravo je pozvala Šveđane koji ne cene multikulturalizam da se odreknu švedskog državljanstva i da napuste zemlju!

Na svom zvaničnom Fejsbuk kanalu objavila je:

- Advertisement -

„Arapska partija traži od svih Šveđana koji ne prihvataju vrednosti, migrante i različitosti da se odreknu državljanstva i napuste zemlju. Ovde nemate šta da radite, vaša Švedska, koju biste želeli da vratite, zauvek je nestala!“

Arapska partija je otila i korak dalje, možda i prešla Rubikon.

racija-migranti

Saopštila je da će raditi na projektu „emigracije za Šveđane kojima se ne sviđa situacija u zemlji“.

Štaviše, obećava da će svim Šveđanima koji su kritični prema migrantima biti ponuđena izdašna novčana nadoknada ako dobrovoljno napuste Švedsku.

Prema sekretaru stranke Kraru Al-Hamedeu, to će omogućiti efikasnije useljavanje, kao i „dovesti do ujedinjenja zemlje“:

„Ako multikulturalizam nekome nije po volji, društvo može da mu pomogne da emigrira. Želimo da zaključimo sporazume sa zemljama koje mogu biti zanimljive Šveđanima za preseljavanje, poput Poljske, Tajlanda, Novog Zelanda ili drugih homogenijih i manje religioznih zemalja. Vidimo da bi mnogi Šveđani, a posebno penzioneri, želeli da se presele, ali ne mogu to da sebi priušte, a mi ćemo im pomoći“, objasnio je Al-Hamede.

Mnogi Šveđani su se uznemirili. Mnogi i javno kritikuju Arapsku partiju, naglašavajući da nisu oni ti koji „stvaraju haos i napetost u Švedskoj“ već pridošlice“ koje se i zbog toga „moraju vratiti odakle u došle“.

Arapska partija je nova stranka.

Planira da učestvuje na parlamentarnim izborima 2022. godine.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu