RABIN DEŠIFROVAO ČUVENO PROROČANSTVO: Uspon NSP počinje u septembru 2020, pojava ANTIHRISTA!

Obavezno pročitajte

NSP, uspon i pad

Prema Danielu Asoru, uspon Novog svetskog poretka (NSP) započinje u septembru 2020. godine i otprilike do decembra će biti, takoreći zvanično proglašen, nakon čega će vladavina NSP trajati 9 meseci, odnosno do avgusta 2021. godine kada NSP prestaje da postoji a počinje…

U proleće 2020. godine čuveni izraelski eshatološki resurs Breaking Israel News prvi put je upoznao svoje čitaoce sa transkriptima drevnih kabalističkih tekstova koje su napisali rabin Moše David Vali (1697–1777) i Moše-Haim Lucato (1707–1746, poznatiji kao Ramhalem).

Oba ova rabina su živela u Italiji, pa su verovatno znali ponešto o Vatikanu što je nedostupno široj javnosti, a u svetlu ovih saznanja izneli su niz eshatoloških proročanstava u kojima se Vatikan pojavljuje u punom veličini i na samom prednjem kraju.

Dugo su ovi tekstovi bili zanemareni, ali je glavni rabin Instituta Janar u Jerusalimu, rabin Daniel Asor, uspeo da ih dešifruje, nakon čega je u proleće ove godine publici predstavio rezultate svog istraživanja.

Prema proročanstvima rabina Ramhalja, pre Smaka sveta nastaće globalna struktura koja vlada celim svetom, tj NSP, koju Daniel Asor naziva terminom „Četvrti rajh“ – razumljivijim modernim ljudima. Sada je sedište ovog udruženja u Vatikanu, a na čelu mu je tajni Crni papa, koji „poput egipatskog faraona okružen vračevima, sam praktikuje veštičarstvo i moli se Luciferu“.

nsp,
NSP i vladari iz senke

U bliskoj budućnosti, ovaj Crni papa bi trebalo da zvanično stupi na presto, ali za to je Vatikanu potreban Jerusalim, gde će ovaj presto biti. Stoga, da bi stekao kontrolu nad gradom, „Četvrti rajh“ organizuje rat između Kine i Sjedinjenih Država, kao i između Izraela i susednih zemalja.

A nakon što je Jerusalim osvojen, novi Crni papa će se popeti na presto i proglasiti da je Isus Hristos i da se dogodilo čudo – Drugi Dolazak. O ovom proročanstvu smo detaljno razgovarali u materijalu Antihrist će vladati svetom iz Vatikana?

Na nesreću, govoreći o svojim proučavanjima srednjovekovnih tekstova, Daniel Asor upoznao je javnost samo sa samim redosledom događaja, bez imenovanja određenih datuma. I tek sada, kako je izvestio 21 jula Breaking Israel News, Daniel Asor dao je novi intervju i ovog puta objavio datume glavnih događaja.

Prema Danielu Asoru, uspon Novog svetskog poretka (NSP) započinje u septembru 2020. godine i otprilike do decembra će biti, takoreći zvanično proglašen, nakon čega će vladavina NSP trajati 9 meseci, odnosno do avgusta 2021. godine. I tek nakon toga, na Jom Kipur („Sudnji dan“) 2021. godine (padaće na 15. i 16. septembra), pojaviće se Mašijah.

Međutim, svrgavanje Novog svetskog poretka tog dana neće se dogoditi i Mašijah, koji se objavio narodu, nestaće i ponovo će se pojaviti tek posle pobede nad „Četvrtim rajhom“. Prema proročanstvima, to će se dogoditi na Jom Kippur 2022, koji pada na 4-5 oktobar.

Budući da nije prorok, Daniel Asor ne insistira na naznačenim datumima i govori samo o rezultatima svog dešifrovanja Ramhaljovih tekstova i upoređujući ih sa talmudskim tekstovima koji govore o Kraju Vremena.

Stoga, Daniel Asor kaže da su naznačeni datumi – krajnji datumi za ispunjavanje proročanstava, jer, prema istim tekstovima Ramhalja, sve može radikalno da se ubrza i dogodi mnogo ranije.

Tekstovi rabina Ramhalema nesumnjivo zaslužuju najbližu pažnju eshatologa, jer, živeći u prvoj polovini 18. veka, Ramhalem na neki način razmatrao ono što danas nazivamo „čipovanjem“. Ni Nostradamus to nije video.

Naravno, Ramhalem u svojim tekstovima nije spomenuo ime Bila Gejtsa, ipak je Daniel Asor prilično nedvosmisleno identifikovao njegov „univerzalni jedinstveni digitalni sertifikat“ – opisan je u proročanstvima. A pošto kampanja sa ovim kodeksom uzima maha, to znači da smo već došli do vremena koja je naznačio Ramhalem. Ali šta će se sledeće dogoditi i kada?

Zasad je tumačenje proročanstava gospodina Asora vrlo dobro postavljeno nad onim što se dešava u svetu. Dakle, u novembru će biti izbori u SAD, čiji je ishod vrlo dvosmislen. Ako demokrate pobede, onda možemo reći da je Novi svetski poredak već nastupio.

Ako Tramp pobedi, „protesti“ se neće završiti trčanjem po ulicama i sve može da se pretvori u građanski rat u Sjedinjenim Državama, što će isključiti Ameriku iz učešća u događajima na Bliskom istoku. A bez američke podrške, upitna je sposobnost Izraela da brani svoju nezavisnost.

Izrael ima određenu količinu nuklearnog oružja, postoje dostavna vozila, ali nema dovoljno teritorije da primi uzvratni udar iz Irana.

A ako se druge države, uključujući EU, pridruže Iranu, tada se sve može završiti nekakvim „mirotvorcima“ u Jerusalimu i pojavom tamo nekog „globalnog velikog vrhovnog vođe“ (Antihrista – nap. „Borba za veru“) koji će okončati rat, zbog čega će blagodarni narodi odmah krunisati.

A sve se to može dogoditi tokom novembra-decembra, nakon čega će nastupiti ta 9 – mesečna vladavina „Četvrtog rajha“ do avgusta-septembra 2021. godine. U svetlu onoga što se dešava u svetu, sve ovo izgleda vrlo moguće, pa pratimo razvoj događaja.

Prevod sa ruskog i priređivanje: “Borba za veru”

Izvor: “Bigone”

SourceBigone

Ostavite komentar

Najnovije objave

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta...

Još priča na sličnu temu