-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

NOVINAR UNIŠTIO VUČIĆA: Kupuje glasove našim novcem! Deli šakom i kapom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Pre nego što se sutra oprostimo od ove i uđemo u Novu godinu, stigle su nove najave. Deda Mraz deli poklone – stotine miliona evra za podsticaj nataliteta, mladima po 100 evra… Ujedinjeni možemo sve, čuli smo više puta. Penzionerima po 20 hiljada dinara. U zbiru, predsednik Srbije najavio je kako će naše pare šakom i kapom deliti nama početkom 2022. godine. Razume se, ne da bi kupio glasove za april, nego da bi nam pomogao našim novcem“, rekao je Goran Dimitrijević u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Ako nije kupovina glasova, zašto se, recimo, umesto po 100 evra za mlade ne poveća broj studenata koji se školuju o državnom trošku? Ako nije kupovina glasova, zašto se, recimo, one najmanje penzije odmah ne povećaju bar za 10 hiljada dinara? I ako nije kupovina glasova, zašto se, recimo, ženama rađanje i odgajanje više dece ne računa u radni staž? – pitao je Dimitrijević i zaključio:

– To je sve, verovatno, komplikovanije i zalazi u razne druge sfere, ali deljenje keša je lakše i vidljivije, pa makar vam davali iz vašeg novčanika.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti