29.9 C
Belgrade
petak, 24 juna, 2022

NOVINAR ODUVAO SNS DIKTATORA: Ako hoćete da jedete – glasajte za Vučića! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ponovo imamo klackalicu između pretnje likvidacijom predsednika i opšteg zlatnog doba u kojem imamo svega više nego što nam treba. I dok nas jedan ministar plaši kako će kriminalci da likvidiraju Vučića i tako zaustave napredak Srbije, koja munjevitom brzinom hita ka neverovatnoj budućnosti, drugi ministar nam govori koliko smo već para dobili od države, odnosno, od Vučića, jer bez njega ne bi bilo ni države ni novca – rekao je Goran Dimitrijević u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– I uspostavljeno je pravilo, ako hoćete da imate šta da jedete glasajte za Vučića, jer ako to ne uradite onda, zapravo, glasate za njegovu likvidaciju, glasate za propast države, za siromaštvo i bedu.

Ministar policije govori danas da je najveći kriminalac neki Zvicer, koji je nastao u političkom krilu Mila Đukanovića u Crnoj Gori i da taj čovek hoće snajperom da ubije Vučića. Koliko do juče, najveći kriminalac i zloćinac bio je Veljko Belivuk. Tako su nam bar govorili.

- Advertisement -

Ministar sad samo nije rekao u čijem političkom krilu je taj zločinac nastao, kakva i čija to politika je njega odgajila i pustila da radi to što je radio. Za odgovore na takva pitanja moraćemo da sačekamo bar još koji mesec – zaključio je uvod u „Pregleda dana“ Goran Dimitrijević.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti