NOVI VIDEO DOKAZ U SLUČAJU CVIJAN: Vučić u panici, pokušava da ukloni snimak!

Obavezno pročitajte

Klupko u vezi slučaja smrti Vladimira Cvijana se sve više razmotava. USB govori, USB priča umesto mrtvih usta. Novinar Domagoj Margetić je u prošlim video snimcima objavio mnoštvo tanih dokumenata i podataka u vezi pokojnog srpskog političara, i kome je sve odgovaralo da on bude ubijen kako ne bi progovorio o svemu onome što je znao, a znao je mnogo s obzirom da je učestvovao u izvršenju vlasti počevši od Demokratske stranke, zaključno sa Srpskom Naprednom Strankom.

U prošlim snimcima smo, pregledajući USB i dokumente koje Margetić ima došli do zaključaka da je smrt Cvijana odgovarala mnogim srpskim kontroverznim biznismenima, kako bi ih mediji nazvali a u ovom snimku se dolazi i do vrha piramide, do Srpske napredne stranke i vođe kartela, vođe velike propagande laži Aleksandra Vučića.

Opet je u pitanju novac. Opet su u pitanju milioni otimani iz usta građana Srbije. Krucijalni dokazi i krucijalna pitanja se nalaze upravo u novom videu koji je Domagoj Margetić objavio a stvari sve više postaju jasne.

- Advertisement -

Martin Schlaff doveo je bivšeg austrijskog kancelara Alfreda Gusenbauera u Beograd kako bi se pobrinuo da se ne otvaraju istrage koje bi mogle dovesti na trag njegovoj mreži. Cvijan je znao o čemu su se Schlaff i Gusenbauer dogovarali s Aleksandrom Vučićem kao premijerom. Upravo te kritične 2013. godine nakon što Schlaff i Gusenbauer dolaze u Beograd, dolazi do žestokog sukoba Vučića i Cvijana.

Osim ovog video snimka, podsetićemo vas i na jedan od ranijih koji je protresao javnost Balkana.

4 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu