NOVI SNIMAK VUČIĆA I NAVIJAČA: Pucnji iz pištolja, peva se hrvatski hit! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nakon što je portal Direktno rs. ekskluzivno pustio snimak sa proslave rođendana Danila Vučića, u restoranu „Grafičar“, na kom se vidi naprednjački lider kako u huliganskom stilu sa Ultra bojsima peva „A sad adio“, donosimo vam nove šokantne snimke pucnjave i scena orgijanja.

Još jedan video procureo je u javnost, sa proslave rođendana mlađanog Danila Vučića, koju mu je oraganizovao otac, u restoranu „Grafičar“.

Neverovatne scene šenlučenja, pucnjave, pijanstva, mogu se videti na snimku, čiji su glavni akteri Aleksandar Vučić i navijači Crvene zvezde Ultra bojsi.

Ono što je začuđujuće, jeste da je pevana pesma „Za dobra stara vremena“, zagrebačke grupe „Novi fosili“. Poznato je da naprednjački lider već godinama narušava ionako slabe odnose sa Hrvatskom, izazivajući nove podele i mržnje, a i stalno voli da se takmiči sa komšijama, pa otud pitanje kako na slavljeničkom repertoaru baš pesma iz Hrvatske.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je pre dva dana, baš na rođendan Danila, poručio svojim protivnicima da voli svog sina najviše na svetu i obećao da će im pripremiti iznenađenje, kao njegov vid otpora napisima u medijima da je mlađani Danilo menadžer poznatim fudbalskim asovima, o čemu je pisala italijanska „La Republika“.

Ako je ovo to iznenađenje, onda nismo iznenađeni, jer se ovo uklapa u imidž naprednjačkog vođe. Bahatost, primitivizam, podzemlje, kič…

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu