27.1 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

NOVI SKANDAL: Posle Crne Gore i Hrvatska zabranila ulazak Noletu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Hrvatska i turniri

Premijer Hrvatske Andrej Plenković objavio je da Srbima neće biti dozvoljeno da turistički ulaze u Hrvatsku zbog pandemije koronavirusa, iako je ta zemlja otvorila granice za mnoge članice Evropske unije. 

Nedavno je to isto uradila i Crna Gora, pa su ove dve zemlje znatno poremetile planove koje je imao Novak Đoković sa „Adria Tourom“.

- Advertisement -

U okviru tog turnira najbolji teniseri sa ovih prostora bi odigrali nekoliko egzibicionih mečeva u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

– Napravili smo plan po kojem bismo izmenili odluku o privremenoj zabrani prelaska granice za državljane niza zemalja, za turizam. To bi se odnosilo na Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Češku, Slovačku, Estoniju, Litvaniju, Litvaniju, Poljsku i Nemačku – rekao je Plenković.

Hrvatska,
Novak Đokovićfoto: Starsport©

Ukoliko ova odluka ostane duže na snazi, upitno je da li će Đoković moći da se pojavi u Zadru 20. i 21. juna, kako je predviđeno kalendarom Adria toura. Đoković bi tih dana treba da igra protiv hrvatskih tenisera Marina Čilića i Borne Ćorića.

- Advertisement -

Adria tour kreće iz Beograda 13. i 14. juna, zatim se seli u Zadar, a potom i u Crnu Goru 27. i 28. juna, pod uslovom da Vlada Crne Gore preinači svoju odluku. Planirano je da Banja Luka ugosti najbolje regionalne tenisere 3. i 4. jula, a za nedelju 5. jul planiran je egzibicioni meč između Novaka Đokovića i Damira Džumhura u Sarajevu.

Pored Đokovića, koji je trebalo da igra sve turnire, učešće su prihvatili Dominik Tim, Grigor Dimitrov, Aleksander Zverev, Viktor Troicki, Borna Ćorić, Marin Čilić, Damir Džumhur.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

  1. Prestanite širiti mržnju jer to nema veze , mnogim zemljama za sad je zatvorena granica preko 150 , prema tome to nije zato što je srbija zatvorena je i za usa , rusiju , kinu , itd mnogo bitnije i brojnije zemlje …. svaki tjedan će se dodavati zemlje u kojima je virus znatno smanjen a to ovisi o tim zemljama a ne Plenkoviću i Hrvatima

  2. Šta reći to nam je Broz ostavio u amanet da za sve moraju Srbi da budu krivi i da ih treba trebiti i pretvarati u Jugoslovene dok ne nestanu. Nije ništa čudno to kad je sam Engels, komunistički filozof ideolog davao u svojim izjavama pismenim beleškama da su Srbi mnogo zaostali i treba ih tretirati kao rasističko smeće i istrebiti.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: