24.4 C
Belgrade
petak, 17 septembra, 2021

NOVI RAT U SNS: Vesić ne želi Šapića u timu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da će do kraja maja stranka koju vodi i Srpska napredna stranka (SNS) biti deo zajedničke političke organizacije. Tim povodom je bio gost emisije “Probudi se”.Aleksandar Šapić FOTO: ATA ImagesAleksandar Šapić FOTO: ATA Images


Govoreći o dosadašnjoj saradnji sa čelnicima Beograda iz Srpske napredne stranke, u prvom redu sa Goranom Vesićem, Šapić je naveo da je ona bila loša.

Iako će uskoro on i Vesić postati deo iste organizacije, Šapić kaže da sa njim ne planira blisku saradnju.

- Advertisement -

– Ukoliko na sledećim izborima budem dobio poverenje za bilo koje važno mesto u državi potrudiću se da izaberem svoje najbliže saradnike sa kojima mogu da podnesem odgovornost za to što budem radio, a među njima ne vidim Gorana Vesića – kaže Šapić, piše Nova.rs.
Vesić na aparatima! Šta će Vučić sa Šapićem?Tviteraši: Spoj Vučića i lažnog doktora dokaz da SNS gubi Beograd


Na pitanje da li smatra da je najavljenim ujedinjenjem sa SNS-om izneverio svoje birače odgovara odrično.

– Ko god je glasao za mene zbog mojih političkih stavova, zbog onoga što sam govorio i radio, ono što je ostalo iza mene, toga nisam izneverio jer nisam promenio ni jedan moj politički stav – kaže Šapić.

- Advertisement -

Kaže da on jeste bio alternativa SNS ali sa istim ili sličnim političkim stavovima.

– Ja i sada ulaskom u SNS ću dati pečat svom radu na svoj način – kaže.

Smatra da se neće “utopiti” u SNS jer su njegovi pogledi na život i politički stavovi dovoljno snažni.

Na pitanje šta lično dobija ulaskom u SNS, da li je to prilika da postane gradonačelnik, kaže da će se to videti kada budu došli izbori.
Vučić: Šapić nije ni prošao pored školske ustanove

– Kada se budu približili izbori, ja sam siguran da ćemo izaći sa najjačom mogućom formacijom za sva najodgovornija mesta u državi i da će za svako to mesto ići najbolji mogući kandidat. Da li ću ja biti kandidat za gradonačelnika pokazaće vreme i pokazaće okolnosti koje ćemo pratiti do samih izbora – kaže.

Dodaje da ulaskom u SNS dobija jači mehanizam da sprovede stvari.

– Ako budem kandidat za gradonačelnika svakako dobijam daleko veću šansu da budem gradonačelnik sa organizacijom kakva je Srpska napredna stranka – kaže Šapić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti