NOVI DOKAZ, VLAST U PANICI: Dačic grli devojčicu!

Obavezno pročitajte

Danas je javnost zabrinula vest o podvođenju devojčica od strane Dragana Markovića Palme, i svedočenje koje se pojavilo na konferenciji Marinike Tepić, gde je gospodin koji je želeo da ostane anoniman istupio i odlučio da bude svedok stvari koje su se dešavale u Jagodini, ali ono što je večeras srpsku javnost potreslo još više jeste slika koja je stigla na redakciji Naše Borbe.

Na slici se vidi predsednik SPS Ivica Dačić koji je zagrlio nepoznatu osobu, naravno pored njih je i Dragan Marković Palma. Spekulacije oko podvođenja maloletnih devojaka postaje sve burnija, a Igor Jurić je na ove stvari upozoravao još prošle godine.

Ivica Dačić se povodom ove fotografije nije oglasio, ali je Dragan Marković Palma demantovao da je imao veze sa maloletnim devojčicama i podvođenjem.

1 COMMENT

  1. Негде 70-80-тих година прошлог века увелико се причало да је истакнути велебеоградски србокомунистички моћник Драгослав Дража Марковић приликом посете градовима, варошима,… у унутрашњости Србијице тражио од локалних србокомунистичких моћника да му подводе…

Ostavite komentar

Najnovije objave

KLEMEN GROŠELJ: Nasilje na Kosovu baš kad se priča o širenju EU, možda je odgovoran neko spolja

Poslanik Evropskog parlamenta Klemen Grošelj ocenio je da nije isključeno da je neki spoljni element ili neki element koji...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: