23.8 C
Belgrade
subota, 25 septembra, 2021

NOVI DETALJI IZ ISKAZA MILJKOVIĆA: Vulin naredio da se ostavi oružje u Jajincima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

NewsMax Adria objavila je još jedan deo iskaza Marka Miljkovića, pripadnika klana Veljka Belivuka, osumnjičenog za teška ubistva u kojem je govorio o aferi „Jajinci“.

– Da vam predočim akciju, to je akcija gde su Aleksandar Stanković zvani „Mutavi“, sada pokojni, Aleksandar Vidojević zvani „Rošavi“ i Nenad Vučković zvani „Vučko“, zajedno sa Aleksandrom Vulinom, po njegovom naređenju, napunili auto pun oružja i stavili blizu kuće Aleksandra Vučića u Jajincima. Na taj način su hteli da prikažu medijima kako je Vučić bio meta, a do dan danas niko nije odgovarao za taj auto pun oružja – naveo je Miljković u svom iskazu, a prenosi NewsMax Adria.

Podsetimo, 29. oktobra 2016. godine, u blizini porodične kuće tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima, policija je pronašla automobil sa oružjem.

miljkovic,
- Advertisement -

Epilog je da je Više javno tužilaštvo u avgustu 2017. donelo odluku o tome da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka u slučaju „Jajinci“, i to nakon što je glavni policijski inspektor u julu zatvorio operativne obrade.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti