NOVE MERE NA SNAZI: Zabranjen doček nove godine!

Obavezno pročitajte

Nove mere važe do 11 januara

Od sutra u Crnoj Gori stupaju na snagu nove mere Ministarstva zdravlja za sprečavanje širenja koronavirusa tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Važiće do 11. januara naredne godine.

- Advertisement -
nove

građanima će biti dozvoljeno prisustvo tradicionalnim verskim obredima pod već definisanim uslovima za boravak u verskim objektima i za vreme verskih obreda na otvorenom.

Zabranjeno je i organizovanje svih stručnih i naučnih skupova (seminara, kongresa i sl.) u periodu 28.decembra do 11. januara, a izuzetak su prijavljeni javni skupovi do 25 osoba, u trajanju ne dužem od 60 minuta, uz obavezno poštovanje svih epidemioloških mera.

U Crnoj Gori je u posljednja 24 sata na 1.295 testiranih uzoraka zabeleženo 329 novih slučajeva korona virusa, saopšteno je večeras iz Instituta za javno zdravlje u Podgorici.

Od posledica obolijevanja od kovida-19 preminula su četiri pacijenta.

Oporavilo se još 487 osoba, pa je trenutno aktivno 9.158 slučajeva infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu