NOVE INFORMACIJE! „Virus Korona nije prirodan, proizveden je u laboratoriji“ (FOTO)

Obavezno pročitajte

„Ne radi se o prirodnom virusu, već o veštačkom patogenu, koji je proizveden u laboratoriji. Niko ne govori istinu, čak i Svetska zdravstvena organizacija sarađuje sa Pekingom“, rekla je za „Medijaset“ doktorka Li Meng Jan, virusolog iz Kine.

Ona je već ranije iznosila ovu teoriju, a u razgovoru sa Anom Marijom Rosio Hokins obećala je da će otkriti dokaze koji potpkrepljuju njenu tvrdnju.

Kineska doktorka o koronavirusu FOTO: Printscreen

– Uskoro ću objaviti još jedan izveštaj, uz onaj koji sam već proširila. Sadržaće mnoge konkretne detalje o tome kako se virus razvio i ko je posedovao korišćene stvari. Tada će svi moći da vide da sam u pravu – rekla je ona.

- Advertisement -

Li Meng Jan je pandemiju nazvala „istorijskom katastrofom koja nikada nije smela da se desi“. U razgovoru za „Medijaset“ ispričala je koliko joj je kolega samo reklo da ćuti i da skriva istinu.

POSLEDNJI UDARAC KORONA DIKTATURE: Kreće zabrana okupljanja po kućama!

– Tržište Vuhan je samo izgovor, nema nikakve veze sa širenjem virusa – istakla je ona.

Na kraju, kineska doktorka je poslala poruku naučnoj zajednici koja ju je u prošlosti optuživala za širenje neutemeljene teorije.

– Godinama radim na ovom polju, u vrhu sam istraživanja i znam kako to funkcioniše. Studija koju sam objavila je jasna: naučinici i časopisi koji su me kritikovali nisu to pažljivo analizirali, verovali su onome što je govoreno iz usta drugih akademika – istakla je doktorka Jan.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu