18.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

NOVAK PROGOVORIO: ‚‚Idem dalje ali ne zaboravljam“!

NAJČITANIJE

- Advertisement -
Prvi put nakon diskvalifikacije na US Openu, Novak Đoković govorio je o dešavanjima u Njujorku.

‚‚Bio je to šok za mene. Prvi put u karijeri mi se dogodilo nešto takvo. Možda je moglo da se desi i ranije, kao što može da se dogodi i velikom broju igrača, da loptica pogodi linijskog sudiju. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li sam zaslužio ili ne da budem diskvalifikovan, ali ja sam to prihvatio i nastavio dalje“.

‚‚Proverio sam kako je Lora nakon meča, rekla je da je dobro da nema veću povredu. Veoma mi je žao što sam joj prouzrokovao šok i dramu jer ona to ničim nije zaslužila. Ona volontira i radi svoj posao, voli tenis i tu je nekoliko godina. Nesrećna je okolnost za oboje što smo morali da iskusimo nešto takvo. Ali, verovatno je tako moralo da bude, život određuje kako će se stvari dešavati“, rekao je Đoković.

Novak
- Advertisement -

‚‚Bilo je čudno za mene da na taj način završim učešće na US Openu jer sam se osećao dobro, igrao sam dobro. Osvojio sam Sinsinati koji se igrao na istom terenu, bio sam u četvrtom kolu i imao sam dosta samopouzdanja. Bilo je neočekivano i potpuno bez ikakve namere da je udarim. Ali, kao što sam rekao, kada tako udarite loptu kao što sam ja uradio postoji šansa da nekoga pogodite. Pravila su jasna, prihvatam to i moram da nastavim dalje i to sam uradio“.

‚‚Naravno da nisam zaboravio i mislim da nikada neću jer je to nešto što ostaje u pamćenju za ceo život. Ali, mislim da neću imati nikakav problem da se vratim na teren, da igram dobro i da udaram loptu. Prva prilika je u Rimu i dobro je da imam turnir brzo nakon toga. Mislim da je odlično da se što pre vratim ne taren i da prevaziđem sve što se dogodilo. Imao sam vremena i da budem sa porodicom, da oporavim rame koje me je bolelo nakon pada u onom poslednjem gemu protiv Karenja-Buste, sve je u redu i spreman sam“, dodao je srpski teniser.

Novak turnir u Rimu počinje od drugog kola.

- Advertisement -
SourceSportklub
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti