19 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

NOVAK ĐOKOVIĆ: Nisam i neću se vakcinisati, na US open idem ako ukinu zabranu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Po završetku finalnog duela turnira u Vimbldonu Novak Đoković je ponovio da se neće vakcinisati da bi nastupio na predstojećem US openu.

- Advertisement -

Nisam vakcinisan i ne planiram da uradim to, tako da jedine dobre vesti koje mogu da dobijem jesu da ukinu zabranu, te obavezne vakcinalne pasoše ili kako god to zvali kako bi ušao u SAD, ili neko izuzeće. Ne znam. Ne mislim da je izuzeće realno moguće. Ako je moguće, ne znam kakvo bi bilo, nemam mnogo odgovora na to pitanje. Radi se samo o tome hoće li ili neće ukinuti to na vreme da bih mogao da uđem u SAD„, rekao je Đoković.

Srpski teniser je dodao da još uvek ne zna na kojim turnirima će nastupiti do kraja sezone.

- Advertisement -

Ne osećam pritisak da igram po određenom rasporedu. Stvari su se promenile u godinu, godinu i po dana za mene. Ostvario sam najveći broj nedelja na prvom mestu, za to sam radio celog života. Sad kada je to završeno, prioriteti su mi slemovi i veliki turniri, tamo želim da igram, tu se osećam dobro„, rekao je četvorostruki uzastopni šampion Vimbldona.

Đoković je dodao:

Nismo pričali o rasporedu, Goran i ja. Moraćemo da sednemo i vidimo kakve su vesti iz SAD, i šta god bude, da idemo odatle. Može biti Lejver kup, Dejvis kup, volim da igram za svoju zemlju. Da budem deo toga. I odmah tu je i kraj sezone, zar ne? To su veliki turniri koje sada imam u glavi“, zaključio je Đoković.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti