29.4 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

NOLE NA UDARU KOLEGA: Da se uzmu pare od SRBINA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nisam siguran da će svaki igrač biti spreman da da svoj novac. Kaže (Novak Đoković prim. aut.) da je pisao svim igračima, ali ja nisam ništa čuo“, rekao je Salizburi.

Bivši australijski teniser Sem Grot rado bi da uzme pare Novaku Đokoviću kako bi pomogao slabije rangiranim igračima .

- Advertisement -

– Mislim da nagradni fond nije pravedno raspoređen. Pogledate nekoga kao što je Novak Đoković, koji osvoji Australijan open i dobije 4-5 miliona dolara za pobedu u finalu grend slema – kazao je Grot, a onda dodao šta bi trebalo da se uradi:

– Ako biste uzeli po 500.000 dolara od nagradnog fonda za osvajača turnira i drugačije ih raspodelili, onda ođednom dobijamo 8 miliona dolara godišnje, ili barem 4 miliona, u zavisnosti od toga koliko uzmemo i odakle uzmemo – kazao je Australijanac.

Britanski teniser Džo Salizburi kaže da je trebalo konsultovati igrače pre donošenja plana o pomoći slabije rangiranim profesionalcima.

- Advertisement -

– To je dobra ideja, ali nisam bio saglasan sa tim kako smo krenuli. Nisam čuo ništa o tome, dok nisam video u medijima. Možda je prvo trebalo da se razgovara sa igračima. Nisam siguran da će svaki igrač biti spreman da da svoj novac. Kaže (Novak Đoković prim. aut.) da je pisao svim igračima, ali ja nisam ništa čuo“, rekao je Salizburi.

Salizburi nije optimista po pitanju nastavka sezone.

– Mislim da nećemo igrati do sledeće sezone. US open je sledeći po kalendaru. Kako sada stvari stoje, planiran je nastavak sezone, ali mislim da će svi turniri u Americi biti otkazani. Ne vidim kako bismo mogli da se vratimo, kad ne postoji vakcina i kad ljudi ne mogu da putuju po svetu. Što se toga tiče, tenis je jedan od najgorih sportova“, dodao je on.

Salizburi je trenutno 7. dubl igrač sveta, a sa Radživov Ramom je osvojio Australijan open ove godine.

- Advertisement -
SourceNovosti
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti