9.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

NOGOVA IZJAVA PRED PROTEST: Prenos na sajtu Naša Borba od 17:00H!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nogo o protestu

Ako u subotu ne sprečimo izdaju države i bankrot, posle će biti kasno. Dođite i povedite još nekoga, članove familije, rođake, kumove… Ako svi dođemo, niko nije jači od nas. Mirni i odluči. Ne dolazimo da držimo govore, već da vratimo državu u naše ruke.


Ovo za „Srbin info“ kaže narodni poslanik Srđan Nogo, koji je zbog velikog protesta i narodnih izbora zakazanih za subotu od 17 časova ispred Skupštine, koji je juče bio pozvan u policiju.

- Advertisement -

– Ne želimo da rušimo i uništavamo imovinu. Ja se ne šalim i ništa ne krijem. Tražim pomoć od naroda. Da dođemo od 17 časova sebe radi. Ja neću biti niti predsednik niti premijer. To me ne zanima.

Pozivam i druge stranke da se pridruže. Još jednom apelujem i na vlast da otkažu izbore u nedelju. Inače, ulazimo u Skupštinu i formiramo novu Vladu, a Vučić će biti smenjen i uhapšen.

Nogo,


Dobio sam poziv iz policije i odmah sam otišao i sa njima razgovarao. Sastanak je bio korektan. Mislim da smo se dobro razumeli. Policija nije naš protivnik. Mi imamo problem sa režimom, a ne sa njima.

- Advertisement -

srbin.info
7
22:11 – 18. jun 2020.
Upotreba informacija i politika privatnosti u Tviter oglasima
Pogledaj druge tvitove korisnika SRBIN info
Aleksandar Vučić je uplaćivao pare Hilari Klinton i Antifi. Mnogo puta se sastao sa Sorošem, kao i ostali političari iz regiona. Tone kokaina koje vojska SAD i Brazila u poslednje vreme plene, prave veliki problem i za balkanske lidere i za Soroša i Antifu, koji su ostali bez izvora prihoda.

Vučić nema nikakvu podršku, već zapravo svi mediji rade na održavanju imaginarne slike o Srbiji.I oni režimski i oni takozvani nezavisni i prozapadni – zaključio je Nogo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti