17.6 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

NOGO ŠOKIRAO: Vučić, Brnabić i Kon piju hlorokin kao prevenciju od korone! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predrag Kon kao predstavnik takozvane struke, kao neko ko upravlja našim životima otkako traje vanredno stanje, prvo je podneo ostavku na svoje mesto u Kriznim štabu, pa je posle razgovora sa Aleksandrom Vučićem odlučio da povuče ostavku jer su ga svi zamolili, tabože jer je potreban Srbiji, rekao je ekskluzivno u razgovoru sa Dejanom Petrom Zlatanovićem, za Srbin.info, narodni poslanik Srđan Nogo podsećajući da je identična situacija bila 2.2. 2010 godine kada je isto tako Kon podneo ostavku, tada kao član Kriznog štaba, oformnjenog zbog svinjskog gripa, jer nije bio zadovoljan što je samo preko sto hiljada, a ne milion građana Srbije, primilo vakcine koje su bile naručene od Novartisa.
A zatim je dodao:

– Predrag Kon je tokom svoje karijere radio za velike farmaceutske kuće, što je potencijalni sukob interese ako ne odgovori na pitanja da li ih je tada protežirao, dok je obavljao funkcije u okviru Kriznog štaba. Takođe, Kon će morati da odgovara i zašto je ovih dana od Vučića tražio blanko aboliciju, koju je potpisanu i dobio od njega, otkrio je Nogo podvukavši da takva abolicija neće vredeti ništa Konu, a da će nju čak morati da pojede sam Vučić.

- Advertisement -

A šta je dalje u vezi odnosa dr Predraga Kona sa Aleksandrom Vučićem rekao narodni poslanik Srđan Nogo, kao šta pijo kao prevenciju u vezi epidemije državni vrh Srbije i Krizni štab pogledajte u video prilogu iznad, pa sami o svemu donesite svoj sud.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti