24.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

NOGO PREKINUO ĆUTANJE: Pink Željko veći podvodač od Palme! Istina o pregovorima vlasti i opozicije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Podvođenje od strane srpskih političara je gora stvar od onoga što je radio Silvio Berluskoni, jer je on svoju švaleraciju plaćao sam, a ovu plaćaju građani Srbije. Sad mi pričamo o tome koga je sve Palma podvodio i da li pravi bunga-bunga žurke, a ne pričamo da je čovek kriminalac i lopov. Zašto ga niko ne goni i za ono što je radio u Kolubari?

Ovo u ekskluzivnom intervjuu za „Srbin info“ poručuje političar i bivši narodni poslanik Srđan Nogo i ističe da Dragan Marković Palma nije jedini srpski političar za koga se vezuju skandalozne optužbe o podvođenju i pedofiliji.

– Političari samo pokažu Željku Mitroviću koju žensku hoće i sve je rešeno. Srbija je toliko moralno i ekonomski uništena, da je ovde postalo normalno i prihvatljivo da neko žena spava sa Palmom da bi dobila posao – kaže Nogo.

Naš sagovornik razotkriva pregovore vlasti i opozicije o uslovima za predstojeće izbore, ali i najavljuje da će uskoro objaviti koji su Jutjub kanali pod kontrolom Udbe, kao i gosti koji se tamo pojavljuju.

- Advertisement -

Nogo je detaljno objasnio kako Aleksandar Vučić krade na izborima i šta bi opozicija trebalo da preduzme da to spreči, kao i tome šta se dešava sa aferom Vladimir Cvijan.

O ovim i mnogim drugim aktuelnim temama, više u veoma interesantnom video prilogu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti