0.9 C
Belgrade
petak, 21 januara, 2022

NOGO PORUČIO: Svaka kuća da nabavi oružje, kao BAKA COKA, isprangijati bahate kriminalce koji su na vlasti!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nekadašnji poslanik Srđan Nogo zatražio je olakšavanje procedutre za nabavku oružja kako bi građani mogli da se brane od kriminalaca i uzurpatora vlasti.

- Advertisement -

– Legalizovati nabavku oružja, da svaka kuća može nesmetano da ga poseduje. Posle svega to nam se desilo, to je neophodno, da narod može da se brani od kriminalnih odluka pojedinaca koji su uzurpirali vlast – napisao je Nogo na Tvriteru uz sliku Stojanke Stojanović poznatije kao Baka Coka.

Baka Coga je ubila investitora koji je maltretirao njenu porodicu nakon što je godinama tražila zaštitu od policije koju nije dobila.

Popularnost koju je stekla zbog ovakve akcije preplašila je i predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića koji je u svojim izjavama i putem svojih medija pokušao da insinuira da je Baka Coka “bila egzekutor tajnih službi” što se dokazalo kao glupost i laž. 

- Advertisement -

– Kad nam napadaju na imovinu, zdravlje, slobodu, život, porodicu, decu, tada svi, bez izuzetka, imamo pravo na samoodbranu – napisao je Nogo koji je sa grupom advokata davao pravnu podršku Baka Coki.

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti