4.3 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

NOGO PORUČIO: Čudo da u Srbiji nema 10 Baka Coki!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nogo se oglasio posle prozivki tabloida

Režimski mediji su prethodnih dana „čerečili“ Srđana Noga na naslovnim stranama jer je „pretio smrću Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici“. Vučićevi blatoidi su iskopali intervju star četiri meseca i ovih dana kao papagaji započeli hajku na Noga, koji bi po njima trebalo da završi na robiji.


– Naravno da u mom intervjuu nema govora o bilo kakvom krivičnom delu i da su sud i tužilaštvo nezavisni, to se ne bi ni dovodilo u pitanje. Ne znam zašto se čude režimski mediji mojoj izjavi. Šta očekuju da će se desiti kada Vučić potpiše nezavisnost Kosova i postane najveći izdajnik u istoriji? Da će da dobije još jedan orden SPC da okači na rever? Ne, stići će ga Lazareva kletva – ističe Nogo za „Srbin info“.

Srpski političar je govorio i o suđenju u narodu poznatoj Baka Coki, koja je usmrtila, kako se pretpostavlja, člana građevinske mafije, a koji je njoj i njenoj porodici mesecima pretio.

- Advertisement -

– Tu ženu nije odbranila ni policija, ni sud i ona je bila prinuđena da uzme pravdu u svoje ruke. Toliko je nepravdi u Srbiji, da me čudi da svakog dana nemamo bar 10 Baka Coki. Čovek kada shvati da ne može niko da ga zaštiti, ima pravo da se brani – rekao je Nogo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti