12.9 C
Belgrade
sreda, 28 septembra, 2022

NOGO OTKRIO ISTINU O VAŠINGTONU: Mnogo je gore nego što su nam rekli! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nogo za Helmkast

Bivši poslanik Srđan Nogo tvrdi da je Aleksandar Vučić potpisao u Vašingtonu izavu ucenjen kriminalnim poslovima u koje je umešan on, njegov brat i okruženje. Nogo u intervju za „Helm Kast“ iznosi čitav niz podataka dajući smisao činjenici da se na istom papiru našao Jerusalim, 5g, LGB, gas i Hezbolah.

Nogo,

Srđan Nogo (Foto: Helm Kast)Harry Maguire – what happens now?

- Advertisement -

Nogo je izneo niz informacija počev od one da su Vučić i njegov brat prodali izraelske pasoše iranskim agentima i da je to jedan od glavnih razloga zašto je bio prinuđen da proglasi Hezbolah teroristikom organizacijom i da obeća prebacivanje amabasade u Izrael. Nogo detaljno objašnjava ko je Vučićeva veza sa Huavejom i kako ovim dokumentom Tramp seče finansije Vučiću i njegovom okruženju umešanom o trgovinu strujom, narkoticima i oružjem.

On se osvrnuo i na deo dokumenta koji se odnosi na Kosovo i Metohiju i rekao da je po Vučića najopasnije deo koji se odnosi na diplome jer preko 30 000 ljudi u Srbiji ima falsifikovane diplome sa Kosmeta od kojih se neki nalaze na visokim pozicijama u sudovima i tužilaštvu.

Rad portala Pravda možete podržati kupovinom knjiga iz naše internet prodavnice, knjige i cene možete pogledati OVDE.

- Advertisement -

Nogo je odgovarao i na pitanja oko neuspelog svrgavanja vlasti uoči izbora, protesta koji su usledili, optužbi da radi za “službu” i vezama njegovog oca sa “službom” i sa SPS. On konačno objašnjava šta je želeo da postigne sa pejntbol puškom zbog koje je i uhapšen na dan konstituisanja Skupštine Srbije.

Pogledajte ovaj više nego zanimljiv intervju koji baca potpuno drugo svetlo na dokument iz Vašingtona:

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti