Nogo otkrio gde je nestao Vučić i ko je sve bolestan u SNS (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nogo o aktuelnoj situaciji

Svaki dan smo ovde od 20. juna, subotom pravimo veće skupove, dođite u subotu 4. jula od 18 časova ispred Skupštine. Ne odustajemo!, ekskluzivno za Srbin.info je rekao Srđan Nogo, a zatim podsetio:

– U aprilu u intervjuu za srbin.info sam rekao da Vučić ima koronu, i tada je nestao na nekoliko dana, a Kon i Kisićka za ćutanje dobili kola i stanove. Vratila mu se korona jer je očigledno ponovo počeo da vrda dogovore sa onima koji su ga postavili. Najveći problem je što ne kontrolišu Maju Gojković, pošto ona ima najveću vlast kad nema Vlade, ali sada Maja Gojković ima teži oblik korone i u bolnici je. Koronu ima i brat Ane Brnabić, praktično je imaju svi iz Vlade osim Zorane i Nebojše Stefanović. Pitanje za krizni štab je zašto oni nisu u karantinu?

- Advertisement -

Srđan Nogo se osvrnu i na vest da je Iran podigao poternicu protiv američkog predsednika Donalda Trumpa ukazavši da će taj događaj imati posledice i na zbivanja u Srbiji.

– Imamo i poternicu Irana za Trampom zbog ubista Sulejmanija, pitanje je da li bi Vučić Trampa lišio slobode da dođe ovde? Pisalo se o sastanku Sulejmanija i Vućiča u Sofiji.Vučić je u ogromnim problemima, povezan je sa Antifom koju je Trump proglasio terorističkom organizacijom jer Antifa se finansirala iz Srbije, ima kooordinaciju preko Srđe Popovića državljanina Srbije. Vrlo su žive veze sa terorizmom ovde i u regionu. Mi naoružavamo teoriste! Šta će biti kad Krušikova granata eksplodira u Americi?

Ovde dolazi Oluja koja će oduvati sve. Vučić je suva grana, svima je jasno da je gotov, ali neće niko da je iseče. Mi građani je moramo odseći, jer će Oluja iščupati celo drvo, a to drvo smo mi. Grana će biti oduvana u param parčad, bojim se da drvo ne bude oduvano i završi kao grana. Živimo u državi gde je sve otišlo dođavalo, raspala nam se država na naše oči. Ako mislite da ne može lošije, može! Svi ćemo zbog Vučića da imamo ozbiljne posledice ako ne reagujemo“, kaže poslanik Srđan Nogo i zaključuje:

– Vlada Republike Srbije zvanično ne postoji od 3. juna, njima je prestao mandat. Nikakva takva odredba ne može da se donese zakonito. Jel treba da nam se desi ono što preti sin Tomislava Nikolića, da nam sledi motka?

Svi na političkoj sceni su umreženi, neće ovo niko da promeni, svi su vezani za stare strukture iako su potrošeni. Konačno možemo da sredimo svoju kuću, da očistimo pravosuđe, da promenimo iz korena sistem i počnemo da živimo normalno. Samo moramo da učinimo mali napor, nas 75 odsto nije izašlo da glasa, svi su besni. Zato dođite u subotu u 18 časova 4. jula ispred Skupštine Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ADRA: 4.000 ljudi na ulicama Beograda, država otežava beskućnicima

Nevladina organizacija ADRA je u proteklih godinu dana pružila podršku za 1.850 osoba, od kojih su 95 odsto primarni...

Još priča na sličnu temu