NOGO: Duboka država pokrala Trampa, SLEDE SUKOBI!

Obavezno pročitajte

– Jasno da je Tramp pobedio na ovim izborima, a duboka država organizovala krađu neviđenih razmera sa ciljem da uvede Ameriku u nategnuto stanje i pravne borbe koja će imati rešenje na sudu i razrešenje u sukobima na ulici, za Srbin.info kaže Srđan Nogo komentarišući upravo završene izbore u SAD.

A zatim još dodaje: – Noćas je Tramp pobedio, a posle nekoliko sati se pojavljuju volšebni glasovi. Bajden tako preuzima Viskonsin i Mičigen, čak je i Pensilvanija pod znakom pitanja jer će da čekaju da pristigne poštom nekoliko miliona glasova, a tu je glasalo i oko 200.000 više glasača nego što ih je na biračkom spisku.

U Virdžiniji je tek ludilo, odu kući posle brojanja i pobede Trampa, pa onda pobedi Bajden jer kažu da su našli naknadno stotine hiljada glasov?! Takođe, ogroman broj glasova za Trumpa je proglašen nevažećim, njegovim glasačima onemogućena glasačka prava zbog čega podnose tužbe. Srđan Nogo je objasnio kako Bajdenovi duplo glasaju, to su radili i za vreme Hilari u „demokratskim državama“, a sada je to uzelo velike razmere.

- Advertisement -

– Iz Kalifornije se sele u Arizonu, tu glasaju na licu mesta jer je to moguće po zakonu, a pre toga su putem pošte glasali i u Arizoni. Mnogi su tako duplo glasali. Tramp se zato jako protivio glasanju poštom. I pre četiri godine su izbili skandali na izborima. Sud je ustanovio da je akter Pica Gejt afere na prošlim izborima glasao 12 puta! Pre četiri godine je Hilari tako ukrala 12 miliona glasova i to nije bilo dovoljno da pobedi, a sada je Traump mnogo jači, iako nema nijednu televiziju.

Sada je preko 30 miliona glasačkih listića više štampan, čak je i izlapeli Bajden lapsusom rekao da su organizovali najveću prevaru u istoriji glasanja, pa su mu njegovi mediji isekli taj deo, ali ostalo je na društvenim mrežama. Tramp ima ogromnu podršku u Americi, to je sada jasno, dobio je sada 68 miliona glasova, a to nisu sendvičari Vučićevi.

Bajden je ukrao najmanje 20 miliona glasova. Ako je sve u redu, šta je sporno da se glasovi opet prebroje što traži Trump? Bitka tek sledi, Amerika više neče biti ista država, videćemo da li će i postojati posle ovoga. Tek slede sukobi, videćemo da li će uspeti Trump da odbrani izbornu volju“, zaključuje Nogo za naš portal.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu