17.7 C
Belgrade
nedelja, 19 septembra, 2021

NAROD SE DIŽE NA NOGE: Ne može više da trpi nasilje migranata! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mi smo samo uplašeni roditelji, sinovi, braća koji smo primorani da organizujemo ovaj skup upozorenja vlastima. A ja sam lično jedan od uplašenih roditelja čija je kćerka imala neprijatno iskustvu sa migrantima, kaže za Srbin.info Vlada iz Bačke Palanke ispred organizatora narodnog protesta iz tog grada, koji će se održati u subotu 5. juna od 12 časova, na centralnogradskom platou ispred Erste banke.


– Počeli su napadi na devojke koje se vraćaju iz škole, naš jedan sugrađanin je prebijen, otimaju se kese ispred marketa; prosto zbog svih tih stvara Bačka Palanka, koja je doskoro bila jedna mirna varošica, to više nije, ističe naš sagovornik dodajući da njegovi sugrađani su dodatno nezadovolni zbog odsustva reakcije vlasti koje ne rešavaju i ne sprečavaju spomenute probleme.

– Zato smo se organizovali, da bismo ukazali na ove probleme, da bismo locirali gde su svuda po mestu migranti i kuda se oni kreću, da bi narodi mogao da kaže svojoj deci da tamo ne idu. I ja kao roditelj prvi uveče odvodim i vraćam svoju decu na i sa treninga, a to do sada nikada nisam radio, otkriva naš zagovornik zaključivši da to Palančani nisu zaslužili.

- Advertisement -

A što je još u vezi ovog problema rekao Vlada iz Bačke Palanke za Srbin.info i koji su sve razlozi zašto meštani ovoga grada pozivaju i druge državljane Srbije, koji imaju slične probleme, da im se pridruže u subotu 6. juna od 12 časa u nihovom gradu na svenarodnom protestu protiv migrantskog nasilja, pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu ovome donesite svoj valjani sud.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti