12.8 C
Belgrade
subota, 27 novembra, 2021

NISU MU OPROSTILI ISPIJANJE VINA SA VUČIĆEM: Predrag Mitrović i 200 članova napustilo Dveri!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na adresu lidera Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovića stigla je danas i ostavka Predraga Peđe Mitrovića iz Leskovca, člana Predsedništva u ovoj opozicionoj stranci, koji je ranije bio i član Antikorupcijskog tima i predsednik Ekonomskog saveta Dveri, potvrđeno je JuGmedii.

Ovaj čin kulminacija je višemesečnog nezadovoljstva članova Gradskog odbora Leskovac radom vrha stranke, ponajviše liderom Dveri Boška Obradovića.

Pre Mitrovića, ostavku na funkciju predsednika Okružnog odbora Dveri za Jablanički okrug podneo je Marko Mladenović Tode, a njegov i put Mitrovića slediće, izvenso je, i predsednik GrO Dveri Leskovac Igor Jovanović.

- Advertisement -

„Prema našim saznanjima, za nama će ovog trenutka krenuti oko 200 članova Dveri iz Leskovca, koji su nam kroz poruke, pozive i kroz lične kontakte izrazili nezadovoljstvo trenutnim stanjem i poslednjim potezima rukovodstva“, kaže Igor Jovanović.

A na pitanje, gde i kuda se ide, on kaže da se borba za slobodu, bolju Srbiju i za bolji život „malog“ čoveka nastavlja kroz Grupu građana „Pokret za Leskovca“, koji se 2012. godine pridružio Dverima.

Jovanović objašnjava da je nezadovoljstvo dugo tinjalo zbog višemesečnog, možda i zbog višegodišnjeg tumaranja Dveri na političkoj sceni i od jedne do druge ideje.

- Advertisement -

„Srpski pokret Dveri je, nažalost, od pokreta jedne ideje, zahvaljujući nerazumnim potezima, neprincipiijelnosti pre svega u unutrašnjoj organizaciji stranke, stalnim izbegavanjem odgovornosti za loše poteze i rezultate, posato pokret jednog čoveka i kao takve nas danas vidi cela Srbija“, ističe i dodaje da je ideolopoklonstvo nešto što se zapatilo u Dverima.

„Nezadovoljstvo je posebno kulminralo kada je lider Dveri Boško Obradović otišao na direktan sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem za koga je pre toga tvrdio da je diktator, uzurpator institucija sistema, izdajnik Kosova i Metohije i zaštitnik kriminalnih krugova“, navodi Jovanović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: