21 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

NIŠTA OD VLADE? SPS tužio SNS baš u ovom trenutku!

NAJČITANIJE

- Advertisement -
Odavno je jasno da odnosi dugogodišnjih koalicionih partnera SNS i SPS nisu baš najbolji i da redovno sevaju otrovne strelice u oba pravca. Tik pred formiranje nove Vlade, režimski mediji su potvrdili rat između ove dve partije i njihovih funkcionera, kao i to da su ugroženi pregovori o potencijalnoj koaliciji za budućnost.
Naime, u izdanju prorežimskog lista Alo za nedelju, navodi se da je potpredsednik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev tužio je odbornika SNS Nebojšu Bakareca pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.


Prema navodima, Tončev traži naknadu za nematerijalnu štetu i to baš u trenucima kada se SPS i SNS dogovaraju o formiranju Vlade.

Samim tim što su režimski mediji plasirali ovu priču neposredno pred završetak pregovora, moglo bi se zaključiti da vladajuća stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem želi da poruči SPS-u da nisu poželjni u njihovim planovima ili da im jednostavno zaprete da „paze šta rade“.

- Advertisement -

Podsetimo, osim potencijalne Vlade koju bi činili SNS i SPS, u igri je i stranka SPAS, lidera Aleksandra Šapića koji se i dalje nada ministarskom mestu, uprkos tome što je pre nekoliko dana izabran za predsednika opštine Novi Beograd.

Ukoliko ne on, onda će sigurno neko od njegovih ljudi zauzeti mesto u novoj Vladi Srbije

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti