29.1 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

NIŠTA LAKŠE: Vučić detaljno objasnio kako do 100 evra

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je da će svi penzioneri i oni koji primaju socijalnu pomoć automatski dobiti po 100 evra državne pomoći i objasnio kako drugi građani mogu do nje da dođu i zašto je uvedena izmena da se za nju prijavljuju.

„Moje obećanje biće ispunjeno, svi penzioneri i oni koji primaju socijalnu pomoć, odmah će dobiti 100 evra, ali ovu malu izmenu, sa malim klikom ili telefonskim pozivom, uneli smo slušajući primedbe i preko medija, jer su se brojni tajkuni, bilo oni koji su u politici, bilo oni koji nisu, izjašnjavali da oni ne žele tih 100 evra, da je to za njih ponižavajuće“, rekao je Vučić.

Displej kursne liste na menjačnici u Moskvi
- Advertisement -

On sam, kaže, smatra da je u ovom trenutku potrebnije da „njegovih“ 100 evra ostavi državi.

„Ja neću okrenuti broj tog telefona, ali ako je nekome problem da samo okrene telefon, za poziv koji košta 10 ili 20 dinara, onda nije problem u tome, nego u onima koji bi od toga da naprave problem“, primetio je Vučić.

- Advertisement -

Time se, ističe, omogućava svima za koje je ta pomoć poniženje ili onima kojima ta pomoć nije potrebna, da to ne traže.

„Ništa prostije i jednostavnije od toga nema“, rekao je Vučić.

Ponavlja da penzionere i primaoce socijalne pomoći niko neće ni da pita, već će taj iznos svi dobiti, a ostali, ko god želi, dovoljno je da okrenu samo jedan telefonski broj i dobiće novac.

„Ako je to veliki problem, izvinjavam se građanima zbog tog velikog i teškog maltretiranja, nadam se da će razumeti i razloge i namere i zašto je sve učinjeno na takav način“, rekao je Vučić.

- Advertisement -
SourceSputnik
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: