“NIŠLIJE, OVO JE VAŠA KUĆA!“ Otvoren Gradski odbor Srpske Desnice u Nišu (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Posle osnivanja opštinskih odbora u svih pet Gradskih opština Niša, Srpska Desnica otvorila je pred više od 400 okupljenih Nišlija kancelarije Gradskog odbora u Nišu.

- Advertisement -

Svečanom otvaranju prisustvovao je predsednik te stranke Miša Vacić koji ističe da će se ubuduće boriti da Niš bude više zastupljen na političkom nebu Srbije.

Njega su dočekali sa trubačima, bakljama i pokličima “Živeo Niš“, “Živela Srbija“, “Ne damo svetinje“ i “Živela Srpska Desnica“.

Srpska Desnica je ranije osnovala Opštinske odbore te stranke u Nišu. 18. novembra osnovana su tri Opštinska odbora: u opštinama Pantelej, Medijana i Crveni Krst, a 19. septembra prošle godine i u Niškoj banji i Niškoj Paliluli.

Ovim otvaranjem kancelarija gradskog odbora kod Margera u Obrenovičevoj 124 je zaokruženo osnivanje Srpske Desnice u Nišu. Iz stranke poručuju da im je Niš jedno od najjačih uporišta i da u njemu očekuju najbolji rezultat na radost Nišlija.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova: Pritvorenima u današnjem incidentu zadržavanje od 48 sati

Specijalno tužilaštvo Kosova je saopštilo da je tokom današnje akcije Policije Kosova privedeno šest lica koja su učestvovala u...

Još priča na sličnu temu