“NISAM IH SE PLAŠIO NI KADA SU BILI VLAST!“ NATO opozicija traži hapšenje Miše Vacića

Obavezno pročitajte

Lider Srpske Desnice Miša Vacić izjavio je, povodom zahteva Pokreta slobodnih građana (PSG) i Saveza za Srbiju (SzS) da bude uhapšen i da se zabrani rad njegovoj stranci, da ih se nije plašio ni kada su ga hapsili dok su bili na vlasti.

Oni više nikada neće biti u prilici da hapse političke neistomišljenike. Nisam ih se plašio ni kada su me hapsili dok su bili vlast, a odlično je što skidaju maske i pokazuju svoje pravo lice. Kada neko ko je politički openent javno govori o krimininalu i korupociji lokalnih vlastodržaca, njihov odgovor je poziv da se on uhapsi – kazao je Vacić.
On je istakao da PSG i SzS moraju da razumeju da verbalni delikt ne postoji, ma koliko želeli da se ponovo vrate u, kako je naveo, „mračni period žute represije“.

- Advertisement -
  • Кажу да живе у диктатури, где уз све претње које кажу на рачун председника и његове породице њих нико не хапси – казао је Вацић.

Он је нагласио да, међутим, постоји кривична одговорност за права криминална дела, као што су корупција и пљачкање грађана.

  • То они, конкретно у Шапцу, чине већ 20 година, и за то ће кад-тад одговарати – казао је Вацић.

Вацић је истакао да упркос претњама ПСГ и СзС и даље нормално ради, напомињући да је „управо завршио оснивачку скупштину Српске Деснице у Панчеву“, док ће данас бити у Сврљигу.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu