NINA MIHAJLOVIĆU PORUČILA VUČIĆU: Ti trebaš da budeš optužen i završiš na robiji, a ne Nemanja Šarović!

Obavezno pročitajte

Ko god je pogledao snimak na kojem policijski službenici pokušavaju ranom zorom da privedu Nemanju Šarovića kao osumnjičenog po optužnici Haškog tribunala, pita se ko i zbog čega režira ovakve situacije i zašto samo članstvu i predsedništvu pokreta Ljubav vera nada. Ja ću Vam, kao poznavalac našeg plana i programa veoma precizno i detaljno objasniti i ovu , ali i mnoge buduće akcije koje će biti sprovedene na štetu pokreta s ciljem da obezvrede njegov rad i postojanje.

Najpre da se razumemo : predsednik pokreta, Nemanja Šarović iako iskusan političar i prekaljeni ratnik kako u skupštini tako i van nje, ni za vreme svog mandata u istoj, a ni danas nije imao tendenciju niti ambiciju da se obogati preko leđa svog naroda! Iako britak na jeziku i veoma oštrouman čovek , te svoje kvalitete nije unovčio radeći za razne “ Sline “ , “ Voline “ i ostale mnogobrojne pripadnike režimskog klana. Nije pristao da bude procenjen kao stoka krupnog ili sitnog zuba kako to popularno kaže dr Šešelj. I iako je bio noseći stub SRS-a, dok je dr Šešelj bio procesuiran u Hagu, uprkos uloženim godinama i radu u stranci, dana kad je Vojislav Šešelj prodao čitavu ideologiju svome kumu Aleksandru Vučiću, koji je inače u to vreme bio u timu odbrane dr Vojislava Šešelja zajedno sa Tomislavom Nikolićem, Nemanja Šarović se sa nekolicinom kolega povukao iz SRS-a bez džipa, Škode, stana, pravac na biro za zapošljavanje i u osnivanje pokreta Ljubav vera nada čiji smo danas deo i to sa ponosom ističemo!

Dakle , predsedniče Srbije, ostavite na miru našeg predsednika, jer ako neko treba da bude optužen za zastrašivanje svedoka za vreme procesa protiv dr Vojislava Šešelja, onda ste to svakako vi, Tomislav Nikolić, Vjerica Radeta kao i mnogi funkcioneri sada već tzv Srpske radikalne stranke. Ne mislite li da je pomalo i komično kakve sve sumanute ideje nećete sprovesti ne bi li ste ugušili istinu koju pokret iznosi svakodnevno i potkrepljuje dokazima ? Zar je toliki strah tolikog klana kao što je vaš od našeg pokreta i začetku? Pošten smo svet i nismo skloni vašim metodama borbe. Mada ste možda u pravu. Logično je da se lažovi , kriminalci i manipulatora boje poštenog čoveka.

Pošten čovek osim časti i obraza nema šta da izgubi, jer savijanje kičme i kaljenje obraza nisu i nikada neće biti opcija. Zato je možda najbolje da se politička scena koristi ravnopravno, bez prljavih trikova, podmetanja i pratećeg programa jer je nemoguće zastrašiti nekoga ko zna koliko je čist i pošten. Mi smo nacionalno orijentisani , zalažemo se za tradicionalne vrednosti.

Svaki pedalj Srbije od Banata do Kosova i Metohije jednako nam je važan! Pokret koji je osnovan na praznik svetog Joakima i Ane, čiji se dan obeležava 30-tog septembra na dan svetih velikomučenica Ljubavi ,Vere, Nade i majke im Sofije, čija je krsna slava sveti Vasilije Ostroški veoma je ozbiljno shvatio svoju misiju da sačuva najvrednije što imamo – SRBIJU!

Strogo se držimo svojih ideala i kod nas važi od “ za tebe ću i Krst časni život predati “ do “ samo Srbin nema straha za svetinju da pogine “ Koje zastrašivanje, koja ucena i pretnja tu može uroditi plodom? Sa ljudima vaših karakternih osobina, sa izdajnicima nema ni dogovora ni pregovora! Kako radili tako vam/nam Bog pomogao!!! Nina Mihajlović , pokret Ljubav vera nada

BONUS VIDEO

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poslanik SPS za vreme Skupštine o KiM gleda porniće (FOTO)

Rasprava, uvrede, koškanje, pa i tuča - sve smo to videli na zasedanju Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji....

Još priča na sličnu temu